top of page
  • Webitel

Зустрічайте новий логотип Webitel!


New Webitel's logo

Візуальне представлення Webitel отримало нове обличчя. Яскравий, стильний, динамічний – зустрічайте наш новий логотип! У ході ребрендингу ми прагнули в одному зображенні об'єднати всі аспекти діяльності компанії і можливості платформи. Гадаємо, нам це вдалося. Наш новий логотип – це графічне втілення омніканальності, адже ілюструє всі можливі канали комунікації через платформу: дзвінки, чати, електронну пошту, вебсайти та додатки. 


Власне, дизайн логотипу охоплює ці ключові елементи (спробуйте розгледіти і ви ;-)

  • Стилізована телефонна слухавка – це дзвінки, телефонія, з якої все починалося і зрештою перетворилося на комунікаційну платформу

  • Іконка надіслати символізує чати, велику частину діяльності компанії і функціоналу нашої платформи

  • Крапка – це позначення статусів операторів у системі, а також символ онлайн

  • Зображення конверта – це електронна пошта як ще один канал спілкування з клієнтами через платформу

  • Літера W – Webitel

Нахил елементів і плавність ліній уособлює гнучкість платформи: можливість адаптувати функціонал до будь-яких потреб і завдань контакт-центру. Колористика логотипу також має своє значення. Ми залишили глибокий синій як символ надійності і стабільності системи, додали фіолетовий – колір творчості, креативного мислення і прагнення до постійного розвитку, про що свідчить кожне оновлення платформи, та градієнт, що означає різноманітність реалізованих і майбутніх проєктів у портфоліо Webitel.   

А ще наш логотип про важливість комунікацій і відкритість до змін – цінності, які є вирішальними у нашій роботі. Тож віримо, що новий візуальний символ Webitel стане яскравим початком нового етапу в історії компанії. 



48 переглядів0 коментарів
bottom of page