top of page
Webitel

Новий реліз: дізнавайтесь головні нововведення версії 23.05

Оновлено: 4 серп. 2023 р.



Webitel platform release, version 23.05

Нова версія платформи вже доступна для завантаження, тож ми поспішаємо поділитися з вами основними оновленнями релізу 23.05. Головним та найбільш очікуваним нововведенням став запуск модуля Audit, зручного та автоматизованого сервісу для оцінювання дзвінків і роботи операторів. Додаток дозволяє створювати анкети, проводити опитування, оцінювати рівень якості обслуговування, визначати рейтинг агентів на основі зазначених критеріїв.


Наступним вагомим оновленням стала міграція веб-сервісів платформи на Vue 3, що дозволить розробникам впроваджувати ще більше функціональних можливостей для користувачів. Також у середовищі Workspace ми додали нові віджети для відображення оцінки роботи і рейтингів агентів та показників обслуговування чатів. Попрацювали над удосконаленням конструктора Flow Manager та покращенням роботи додатків адміністратора, супервізора та історії дзвінків.


Сподіваємося, системні оновлення нададуть вам більше можливостей для покращення клієнтського сервісу та персоналізованих налаштувань процесів контакт-центру до поточних потреб бізнесу.

13 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page